Vägen till Enyas rum

Enyas rum e klart, även fast det fattas en del saker, typ gardiner och gardinstång, fönsterbräda (kommer förhoppningsvis upp i morron. En byrå ska målas, en växasäng står i garaget och håller på å målas mm.
Sä här såg det ut när vi började grejja...


Har alltid velat ha bort den inbyggda garderoben då jag tyckte den luktade lite skumt. Det har bara varit leksaker i den. Dessutom tog den mkt plats.


Garderoben och de gamla strukturtapeterna e borta. På väggen sitter wallcover.



Ett lager målat med ROSA!



Mina ränder, jag e faktiskt jättenöjd!



Väggord!

MÖBLERADE BILDER KOMMER...

Kommentarer
Postat av: Anna

OOOOAAAO! Så snyggt! Jag måste komma o titta.

Mässan är i uddevalla imorgon. :-)

2009-02-07 @ 21:51:27
URL: http://missberniie.blogg.se/
Postat av: Tina

Lilla gumman det är SKITSNYGGT!!! Riktigt bra jobbat! Med möbler och allt kommer det bli ännu snyggare. Roligt att dom får ett rum var :0) Vad blir nästa projekt? ;)

2009-02-07 @ 21:53:08
URL: http://tinaekerum.blogg.se/
Postat av: Tina

Det känns verkligen helt underbart! Går liksom inte att beskriva. Antar att du kände samma när ni flyttade? Att man gör allt för sig själv och att det är större. Vi ska också göra om vårt kök men det kommer att dröja ett par år också. Ska köpa sån svart plast och sätta upp. Finns på rulle att klippa till själv på obs vet jag. Kostar typ 59kr. Blir jättesnyggt! Ska även köpa handtag till luckorna på clas ohlson. Det gör ju en del bara att fixa sånt. Är tyvärr så dyrt med kök annars hade jag gärna gjort ett nytt nu :)

2009-02-07 @ 23:22:18
URL: http://tinaekerum.blogg.se/
Postat av: Tina

Är ju billigare bara för man klipper ut det själv. Men hur jobbigt är de då? Inte alls om du frågar mig :) Måste träffas någon dag snart tycker jag!

2009-02-07 @ 23:55:19
URL: http://tinaekerum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0