Nedräkning, en dag...


                                                ROCK ON!!

Julklappspanik!

Jag tyckte jag var ute i sån bra tid, å hade köpt många klappar innan december! Tyvärr har jag väll tyckt att jag legat bra till lite för länge för nu börjar jag få lite panik.
Va iallafall ute en sväng efter dagisluciatåget igår (jättemysigt förresten!) och fick köpt fyra 25:or och två 100:ingar till julklappsspelet. Å julkorten ska postas idag me, ojoj...
Nä, jag kanske får ta å sätta fart... Snart... Ska bara...

Jag har... strukit gardiner...

Haha, jaa. dom andra gardinerna i vardagsrummet har hängt fult ostrykna i 11 månader (hmm...jag skulle köpa nya)
så när jag skulle hänga upp julgardinerna strök jag dem, men va fick jag för det. Enya snodde dom å bädda ner sina dockor i vagnen me dom... Jaja, jag försökte iallafall!

I säng då!!

att det ska va så svårt! å smink, visst e dt jobbigt? ta av kläderna, borsta tänderna, jobbigt. leta minipiller, tråkigt... Nä jag blir nog kvar ett tag till =)

Lussekattsbak och mys

Idag har det inte hänt så mkt, va på torp (ett stort köpcentrum här) i morse och bytte en kofta på Gina Tricot, den var felmärkt. Jag tog bara en xs, men när jag kom hem var den mer som xl, haha. Å nä, sånt märker man inte när man har två barn med sig, haha. Sen handlade vi. (Enya och jag)

Kvällen ängnades åt jobb. Var julklappskväll eller nått liknande så alla affärer var öppna till 22
En kund kom in och berättade att det satt ett litet barn ensam i en bil på parkeringen och storgrät. Fan va sånt gör mej arg!! Hur kan man lämna ett barn ensam i bilen?? Det är inte första gången vi får fixa sånna saker. Usch!!

Här kommer lite bilder från när vi bakade lussebullar i söndags.


Så duktiga!


RSS 2.0