En vanlig måndag i mitt nya liv

Med nya liv menar jag bara att jag lämnar barnen på dagis för att sen få lite egen tid. Sov till strax efter 8 och lämnade barnen vid 11, åkte till motionshuset och tränade. Ställde mej även på en sån våg som mäter precis hur mkt fett, vatten muskler och skelett och annat man har i kroppen. Otroligt! Man kunde tom se hur mkt muskler man hade i tex höger arm. Den åkte in i min nya träningsdagbok som Jonas fixat. Där ska jag skriva i hur jag tränat och sen utvärdera. Det där vet jag inte om jag orkar, men visst e det kul att kunna se om man gör framsteg!
Kl 14 började jag jobba och nu borde jag snart gå och lägga mej.

motionshuset här e det jag håller till iaf en gång i veckan!

Leksaksstädning suger!

Idag har vi varit lediga. Barnen har varit på sådär humör. Vi har bakat hallongrottor, varit ute och det var inte så mkt vår längre. Vi har städat Lucas rum... Det går alltid lika hett till för jag har verkligen inte tålamod! För det första tycker jag att man behöver inte dra fram massa nya saker innan man plockat bort det gamla. För det andra lägger sej Lucas alltid ner och somnar. Man blir sååå trött av att städa och för det tredje börjar han såklart leka med sakerna. Dessa grejjer e mer än mitt tålamod klarar. Hade det varit en gång så kanske, men samma sak händer varja gång!! Haha fast det e klart, jag hade gärna lagt mej på golvet å somnat jag med när jag städar. Tyvärr e det ju ingen som gör klart för mej... =)

I fredags var vi hos mamma som fyllde år, mkt trevligt. På lördan jobbade johan så barnen och jag åkte och handlade och bytte ett par skor på torp sen åkte vi till min syster. Hennes sambo fyllde år. På söndan skulle jag och barnen åka och bada i vänersborg med johanna och hennes barn alva och filippa. Tro det eller ej men jag fick med Johan! Så det blev en super dag på vattenpalatset. Efteråt åt vi på max. Tyvärr fick jag inte med honom in på överby, men va f*n jag e nöjd ändå!


Härlig dag på Emaus

I morse gjorde jag pannkakor direkt efter frukosten och så åkte vi till Emaus med Linda och Viggo. Vi va där halv elva, och det var MKT kallare än jag trodde. Viggo och Lucas red. Enya ville inte.





Linda och jag tog plats på en bänk i solen medans barnen lekte. Vi tinade upp lite...

Sen gungade vi, åt pannkakor åkte ruchkana, klappade diverse djur och hade det underbart!
Halt två lämnade jag barnen på dagis, och nu sitter jag här och väntar på att åka till jobbet.
Lite skumt att lämna så sent, men eftersom barnen kommer in så bra i lekarna på dagis så går det bra. Egentligen vill personalen att dom kommer kl 11, men det känns så konstigt att lämna dom när jag bara ska vara hemma i flera timmar. Har hört att de flesta förskolor är tvärtom...

Vad har ni gjort denna underbara dag?



Vår i luften!

Dåligt uppdaterat här... Jag har börjat jobba, barnen är på dagis "på riktigt" det går jättebra! Tränade med Jonas igår, har ont idag... Våren är på väg. Å man blir så glad! I söndags var det ju heelt underbart! Vi var ute nästan hela dagen! (eller vi sov mellan 10.30-13, hård lördagskväll) Barnen lekte och allt var så skönt! Hoppas på fler sånna dagar framöver!

Fyller alla år i mars??

Sitter och funderar hur man ska ha råd med alla presenter till folk som fyller år i mars. Vi har bla. två som fyller 30 och en som fyller 60 + flera till!
Hallå, sluta göra så mkt barn i juni!!

Har ni några bra ideér på presenter?

Nån av dina barn fyllde år i januari.-Jasså?

Usch jag känner mej som jag glömt något mkt viktigt eller som att jag har såå mkt framför mej. En jobbig känsla. Borde väll sätta mej ner och gå igenom bokföringen och åkt in med den till revisorn. Eller den e genomkollad men ett papper ska skrivas på av en person och sen ska den lämnas in. Jättelätt men det tynger mej ändå. Eller så är det att jag ligger efter med årets inmatningar. Usch vad det än är så känns det jobbigt.

I övrigt är allt som vanligt. Enya var på dagis i två timmar och det gick bra. Vi har varit hos Johans mamma tills sent. Kollat Grey´s.
Min pappa ringde vid 22 med. Han undrade om det var idag min bror fyllde år. Nä igår. Fan sa han då. Sen var det nån som fyllde i januari med. Jasså nån av barnen? Ja nåns barn var det allt. Ett av dina. Typ jag...
Nu borde jag väll låta bitter men det e jag inte. Jag har en annan pappa som  jag mer ser som min pappa. Han och mamma har varit gifta sen jag var 5. Så jaa, han e min pappa, tycker jag.

                                                                            

Första dagistimmen

Första dagistimmen avklarad. Gick hur bra som helst. Kollade dockorna, vagnarna, barnen som sov och degade. Bäst var nog ändå att tvätta händerna =)


Jag-rätt händig!


Har skruvat upp en hylla i Enyas rum, det blev bra. I köket har jag sprejat en bänkskiva med svart metallicfärg. Blev snyggt, tyckte jag iaf. Johan tyckte det inte. Men allt e bätre än innan. Ska försöka få till en bild imorron.
Hyllan är ju såklart en av sakerna som flyttade med oss hem från ikea i fredags. Några saker kom till kassakön. De fick stanna kvar. De var lite, hmm söndersuttna/tuggade på...

De söta bokstöden och asken är från petite princess och spargrisen är från princess mudpie. Doppresent. Presis som de två tavlorna.

Har jobbat hela helgen. Igår kväll var mamma och min ena lillebror här och kollade på melodifestivalen. Emil höll igång barnen och mamma och jag satt i soffan. Mysgt med lite mammatid!
Idag var svärmor och barnens ena faster och två kusiner här och lekte. Jag gjorde en kladdkaka.
Köpte även tre par trosor till Enya. Hon börjar bli stor min lilla busloppa. I morgon börjar inskolningen...
Nu ska jag dra upp Johan från soffan. Han ver på tattomässan igår och e lite, ja hur säger man, ur form...

RSS 2.0