Lugn morron

God morgon! Sitter här och tanken var att jag skulle betala räkningar, men har inte kommit så långt än. Lucas sitter i soffan och kollar på bolibompakanalen och Enya leker med en gossedjurshund. Frukosten e redan avklarad, nappar e kokade och en tvättmaskin e på. Ändå e dt en lugn skön morron. Gillar verkligen när man inte ska jäkta iväg på morronen.
Idag väntar jobb och sen Desprete Housewifes.
Vad ska ni göra?

Hej!

Hej på er! Får lite dåligt samvete faktiskt när jag kollade besöksstatistiken, med tanke på hur längesen det var jag uppdaterade här!
Jaa vad händer då? Vi håller på att få ordning på gräsmattan närmast huset som mest har varit en ler/ogräsdjungel. Mkt jobb men det ska bli så skönt när det är klart. Ser fram emot att sätta dit utemöblerna och piffa lite med blommor och ha många sköna grillkvällar med trevligt sällskap!

Inne händer det mindre, tvätten tvättas och diskmaskinen töms. Men det är väll så det ska vara nu på våren?

Barnen har redan varit på dagis en timme och jag har inte gjort nått! Börjar 15 men hon jag löser ville att jag skulle komma en timme tidigare så hon kunde åka hem till sin kattunge.
Borde verkligen ta tag i bokföringen som jag som vanligt ligger efter med, förstår inte att jag inte kan få rutin på det så det slipper bli så mkt att plöja igenom på en gång!
Nu måste iaf magen ha lite mat!

Bjuder på några härliga bilder från helgen,
kram till er alla!





Från 160 kilo till 80!

Ont i halsen, örat... Ganska synd om mej... Har jobbat idag fast jag skulle varit ledig. I morgon börjar jag 7.15 ska bli intressant att se hur det går att få upp barnen så tidigt...
Jobbade dag i måndags med så det blev ingen träning, och känner jag mej själv rätt blir det säkert ingen på hela veckan...
Jag har inte så mkt självdisiplin- annat är det med den här tjejen!  Hon har vägt över 160 kilo och har lyckats gå ner till hälften, utan genvägar. Mkt starkt!
Smilfinken brevid henne är Jonas =)

Po.p & Vero Moda shopping!



Två tröjor till Lucas och en body till Enya. Stog länge och drog i en windstopper till Enya med, men det får vänta tills efter ullared. Vi ska dit på lördag.



Massa till bara mej! Tre vanliga baströjor, en scarf, påskgula leggings, grånrandig tröja och ett långt linne, som egentligen var i stl L men satt bra ändå.


I morse gick min stora lilla tjej till dagis utan blöja! Hon säger oftast till när hon behöver gå. Duktiga, duktiga Enya!
**stolt mamma**

Nu ska jag göra lite nytta innan jag åker ut till maxi för min tredje stängning den här veckan!

RSS 2.0