24 år idag!

Idag fyller jag 24 år!
Grattis till mej! Fick ett par G-star jeans, av mina underbara! Kan bara inte bestämma om jag ska behålla stl 25 eller byta till 26, man ska ju köpa lite trånga, men jag e så velig med sånt. Man ska ju kunna andas och trycka ner en pizza med, haha!

Födelsedagsmiddan blev föresten pizza, så jag kanske ska prova jeansen igen =)

Ska lägga upp bilder med. Måste bara få klart lönerna först, så grabbarna får lite pengar. e ju visst 25:e idag, phu!





Kalas i flera dar

Sitter här å knappar på mobilen. Lucas har haft 4-års kalas för min familj. Vi delade för vi e så himla många i bådas familjer. Iofs va kalaset inte bara för Lucas utan för mej me, jag blir 24 på söndag! :-O igår va johans mamma pappa syster och kusin här. Stora kalaset för resten av dom blir nästa lördag. Mkt kalas nu! Lucas ligger i sängen nu och lyssnar på Byggare Bob på sin nya radio och i sängen har har en 1 m stor helikopter med snurrande rotorblad! Jag ska jobba hela helgen, börjar halv nio i morron å direkt efter det ska jag ha första passet med Jonas. Får se hur jag mår på söndag, haha...

Ja det var lyxigt

Ansiktsbehandlingen var jätteskön (mestadels) passade på att färga ögonfransarna me. Lättare när någon gör det än att stå hemma och få massa i ögonen för att någon ropar =)

Sen kom jag lagom hem till ett dukat bord! Det hör verkligen inte till vanligheten!

Blev lite presenter till Lucas med, och ballonger med namn på. Tycker ändå det e konstigt att saker bara skrivs med "fel" stavning. Lucas med C, e ju ändå den vanligaste stavningen.

Nu ska jag hoppa in i duchen. Om man vågar, haha. Tar tydligen 20 min innan hudens ph-värde återgår till det normala efter kontakt med vatten...

Lite vardagslyx!

Idag ska jag  göra en ansiktsbehandling! Ska bli så skönt!! 1½ timme ska det ta, skönt eller jobbigt? Vi får se. Sen ska jag leta efter nått till Lucas, han fyller 4 i morron!! Min lille lille kille... Kommer precis ihåg den här dagen för 4 år sedan. Vi skulle flytta om en vecka och jag var hemma och städade hela dagen. Kvällen innan hade jag fårr fortkörningsböter när jag åkte från jobbet.
-Åsså blåser du här! sa polisen
Jag skrattade lite och tittade ner på min mage
-Polisen skrattade inte.
I efterhand när jag ser kort på mej själv förstår jag ju att det inte fanns en möjlighet för honom att se att jag var gravid. Men själv känner man sej ju stor!

Åter till presenterna då, det har ju som bekant precis varit jul. Så så jättemkt saker kan jag inte komma på. Inte nått faktiskt... Allt jag kommit på har jag sagt till andra som frågat.

                                           

                                                  Min lille älskling gör miner för

Tapetval...

Å va jobbigt, satt hela gårkvällen med massa kataloger. Försökte ha med barnen i affären men det gick inte så bra, haha.
Efter att inte kommit fram till något som passar, så ska jag nu måla i stället. Har varit och köpt rosa, vit och guld. Tror det kan bli skitbra!
-Vilken rosa vill du ha? Mot det aprikosa hållet? Eller kanske mer åt lila eller blått? Eller en varmare ton?
-Ehh rosa, tack...

Idag var vi hos barnens farmor med, hon fyller 49 så vi var där med lite marängsviss (ingen aning hur det stavar!) och paket. Alltid trevligt!

Vad har ni gjort idag?

Vanlig vecka igen...

Så va det måndag och första vanliga veckan för oss. I morgon ska Lucas till dagis igen efter mer än tre veckor hemma. Funderar mest på hur vi ska komma upp och vara där till nio? Igår vaknade vi kvart i elva! Vem sa att småbarnsfamiljer är uppe tidigt =)

Här kommer bilderna på Lucas rum! Allt är ju inte klart, fattas gardiner, hyllor och tavlor och annat lulllull!



Vad tycker ni?

Nya saker


Barnen myser i Lucas rum, eller Enya är ju som ni ser redan på väg upp!


Vår kaffekokare gav upp, eller jordfelsbrytaren har gjort det ett par gånger när man har använt den iaf, inte för att det gör mej så mkt, smakar bara nån mun ibland. Många säger att man lär sej, men jag vette f*an... Jag testar då och då iaf, man kan ju ändra sej. Jag kan inte säga att jag saknar att vara kaffedrickare, men det verkar vara jobbigt för andra.

Typ: Vill du ha kaffe?
-Nej tack, jag dricker inte
-Okej te då?
-Nej tack inte det heller.
Nu brukar ett förfärat uttryck visa sej i frågarens ansikte.
-Men... Saft då!?!
Haha måste man dricka nått?

Nu va det inte mitt okaffedrickande jag skulle skriva om utan att vi köpte en ny kaffekokare. Även denna svart, men med aluminiumkanna, mkt snygg.
Vår nya kamera kom med, så nu borde det bli lite bättre kvalité på bilderna.
Köpt en overall till Enya med. Min rosa tjej ska nu få prova på att va en röd tös istället.
Träningsbyxor och en tröja fick också följa med hem.

Lite ångest, men på onsdag har jag första mötet hos en personlig tränare. Vi ska iofs bara prata, om mål och sånt. Mitt mål är väll att få tid att gå dit haha.

Annars har inte så mkt hänt idag, barnens kusiner som bor alldeles i närheten var här och lekte en stund. Deras mamma me så där snackades en stund iväg.
Johan har målat taket i Enyas rum, å vad jag vill att det ska bli klart!

Nu e dt dags för duchen!

Vad har ni gjort idag?


Fullt ös!

Idag vaknade barnen ganska tidigt, halv nio. Vi gick upp och åt en himelsk frukost. Flingor och yoghurt för vi hade inget smör kvar. Sen åkte vi ut t Maxi (där jag förövrigt jobbar) och handlade. Det känndes som det behövdes. De var kaos. Lucas fastna i mejeriet för han skulle ha en drickyoghurt som jag vet att han inte tycker om. Efter mkt gråt (och många glirningar om vilken dum mamma han har, haha) fick jag honom att ta en risifrutti istället. Man ska inte ge sej! Sen fick vi ju såklart plocka upp. (självscannar) sen va dt nått mer å sen orka jag inte mer. Trött och hyfsat trotsig e ingen kul kombination!

Åkte hem å så kom Johanna med Ida & Linn. Åt lunch och fikade.
Sen kom Anna med Hugo & Tuva, sen var det fullt ös.
Eftermiddan städade vi lite, och satte upp kassaapparat och all låtsasmat och lekte affär/kiosk/restaurang.
Johan kom hem me pizza och nu e dt lungt och skönt.
 Idag har Enya lyckats välta ut tre glas och kraschat ett, slungat iväg en 200 g smörklick på mej när jag torkade upp, haha ibland vet man inte om man ska skratta eller gråta. Bäst brukar va att skratta, blir roligast så! =)

Har ni trotsiga barn?


    Grejjar lite...


  Syskonkärlek <3

Gott Nytt År!

Nytt år, nya tag, haha.
Det här väntade mej i morse, suck...


Men vi hade ju trevligt iaf! Anna och Mattias var här med sina busungar som är jämnåriga med våra.
Jag som hade bestämt mej för att bli duktig med kameran, det gick inget vidare, haha. Här e alla bilder som togs, samtliga innan kl 19, haha




      Lucas gör alltid grimaser på kort!
 
Resten av dagen har varit slö...

Dålig uppdatering här känner jag.
Julen var bra, mkt klappar. Lite plats haha
Lucas flyttade in i sitt nya rum innan jul, bilder kommer.
Börjat med Enyas rum

Nu ska här sovas, har lite att ta igen...

RSS 2.0